FAQ

Hier kan je een antwoord vinden op veel gestelde vragen.

 

1. Is een massage geschikt voor kinderen?

Zeker en vast! Net als volwassenen ervaren kinderen de deugddoende effecten van een massage.

Kinderen zijn van harte welkom, onder begeleiding van een volwassene.

 

2. Ik ben zwanger. Is zo'n massage wel veilig.

Een massage is perfect mogelijk. Wij passen de massage aan, aan de anatomie van de zwangere dame. Wij zijn opgeleid om zwangerschapsmassages in alle veiligheid en comfort uit te voeren. De zwangere mama hoeft enkel te genieten.

 

3. Welke betaalmethodes hanteert u?

Wij aanvaarden cash, Visa, Mastercard, Maestro, American Express en Bancontact, Payconiq

Via onze website is eveneens PayPal mogelijk.

 

4. Wordt de omkleedtijd meegeteld als massagetijd?

Neen, Bij ons duurt een massage effectief zo lang als aangekondigd. De omkleedtijd en/of kennismaking komt daarbovenop. Je bent dus altijd wat langer bij ons en je krijgt effectief waar je voor betaalt. 

 

5. Erotiek/Happy ending?

Neen, dit soort diensten leveren wij niet. Personen die hier naar vragen, handtastelijk worden,... die worden niet meer toegelaten in de praktijk. 

 

6. Ik vind elders goedkoper, hoe komt dat?

Klopt, we zijn niet de goedkoopste en niet de duurste. We zijn gediplomeerd in onze vakgebieden en hebben de beste opleidingen genoten. Daardoor kunnen wij u in alle veiligheid laten genieten en ontspannen. Volgens onze docenten en klanten, hebben we “gouden handen”. We maken er onze missie van, om het u volledig naar uw zin te maken en gebruiken alleen de allerbeste producten. U kan bij ons terecht in een professionele en hygiënische omgeving, niet in een achterkamer of living! We laten ons constant bijscholen en zijn o.a. lid van het Nationaal Verbond der Belgische Reflexologen. Wij willen u het beste bieden, en dat kan niet als je de goedkoopste bent…

 

7. Kan ik bij Care4zen ook terecht voor een gelaatsverzorging of ontharing?

Jazeker, dat kan ook! 

 

8. Komt u ook aan huis?

Neen, voorlopig niet.